Harvard:
Steinhauer, H. 2003, "Glory to the glottal stop!", in Die het kleine eert, is het grote weerd : Festschrift voor Adrie A. Barentsen ter gelegenheid van zijn afscheid als universitair hoofddocent Slavische taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam, ed. O....:W.H.E..H.W.W.(T.:S....A.A.B. ), pp. 333-347. Pegasus.
APA:
Steinhauer, H. (2003). Glory to the glottal stop!. In O....:W.H.E..H.W.W.(T.:S....A.A.B. ) (Ed.), Die het kleine eert, is het grote weerd : Festschrift voor Adrie A. Barentsen ter gelegenheid van zijn afscheid als universitair hoofddocent Slavische taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam, 333-347. Pegasus.
Chicago:
Steinhauer, Hein. 2003. "Glory To the Glottal Stop!." In Die het kleine eert, is het grote weerd : Festschrift voor Adrie A. Barentsen ter gelegenheid van zijn afscheid als universitair hoofddocent Slavische taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam, edited by Onder red. van: Wim Honselaar Eric de Haard Willem Weststeijn (Transl: Studies in honour of Adriaan A. Barentsen ). 333-347. Pegasus.
MLA:
Steinhauer, Hein. "Glory To the Glottal Stop!." Die het kleine eert, is het grote weerd : Festschrift voor Adrie A. Barentsen ter gelegenheid van zijn afscheid als universitair hoofddocent Slavische taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ed. Onder red. van: Wim Honselaar Eric de Haard Willem Weststeijn (Transl: Studies in honour of Adriaan A. Barentsen ). (2003): 333-347.
Citation within the text:
(Steinhauer 2003)
Zotero:
Save reference in Zotero
BibTeX:
@article{steinhauer2003glory,
  author = {Steinhauer, Hein},
  title = {Glory to the glottal stop!},
  booktitle = {Die het kleine eert, is het grote weerd : Festschrift voor Adrie A. Barentsen ter gelegenheid van zijn afscheid als universitair hoofddocent Slavische taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam},
  editor = {Onder red. van: Wim Honselaar Eric de Haard Willem Weststeijn (Transl: Studies in honour of Adriaan A. Barentsen )},
  address = {Amsterdam},
  publisher = {Pegasus},
  year = {2003},
  pages = {333-347},
  translation = {Studies in honour of Adriaan A. Barentsen},
  source = {BL},
}